Народна Освіта » Підручник Світова література 8 клас Щавурський скачати, читати онлайн

НАРОДНА ОСВІТА


Підручник Світова література 8 клас Щавурський скачати, читати онлайн

Рік видання: 2016

Автори: Щавурський Б.Б.

Видавництво: Тернопіль, "Богдан"


Скачати Підручник

8_klas_zarubizhna_literatura_shavurskij_2016.pdf [1,79 Mb] (cкачиваний: 4)

 

Читати Онлайн Підручник Світова Література 8 клас
Щавурський

Зміст

  1. Вступ художня література як мистецтво слова - Щавурський читати о ...
  2. Священні книги людства як пам’ятки культури і джерело л ...
  3. Література доби Античності
  4. Література епохи Середньовіччя
  5. Література доби Відродження
  6. Література Бароко і класицизму
  7. Література ХХ-ХХІ ст. У пошуках себе і високого польоту читати он ...
  8. Підсумки, словник літературознавчих понять Щавурський читати онла ...

Шановні восьмикласники!

У ваших руках підручник із зарубіжної літератури. За його посередництва ви зможете глибше пізнати надзвичайно великий, різнобарвний і цікавий світ, створений геніальною уявою письменників різних часів і різних народів. По суті, цей підручник — своєрідне запрошення у мандри. Лише впродовж одного навчального року ви зможете побувати з ним у Стародавніх Індії, Греції та Римі, серед-ньовічніх Китаї та Персії, Франції та Італії, відчути дух епохи Шекспі-ра та Сервантеса, побачити барокову велич літературної Іспанії чи разом із Мольером посміятися із його невдатних героїв. Водночас цей підручник дає можливість не лише насолоджуватися старовиною, бо скажімо, такі його автори як Антуан де Сент-Екзюпері чи Річард Бах могли би бути вашими дідусями.

У підручнику ви познайомитеся не лише зі священними книгами людства — Біблією, Ведами та Кораном, із давньогрецькими міфами чи художніми творами письменників різних епох, а й із репродукціями картин знаних художників світу. Усе це стало значним набутком великої і напрочуд розмаїтої загальносвітової культурної спадщини.

І ось тепер ви маєте змогу із нею познайомитись.

Подружившись із цією книжкою, ви навчитеся усвідомлено читати, розуміти й відчувати мистецтво слова, розпізнавати й розшифровувати художні образи, аналізувати літературні тексти, висловлювати власні міркування про прочитане тощо.

Увесь навчальний матеріал розташований у таких основних тематичних розділах: «Священні книги людства як пам’ятки культури і джерело літератури», «Античність», «Середньовіччя», «Відродження», «Бароко і класицизм», «Література ХХ-ХХІ століть».

Підручник необхідно читати ретельно і вдумливо. Краще сприйняти художній твір вам повинні допомогти запитання рубрик «Засвоюємо прочитане», «Міркуємо над прочитаним», «Працюємо творчо», «Підсумовуємо вивчене» активізують твої знання, спонукатимуть до власних міркувань, допоможуть самостійно зрозуміти ту чи іншу літературну епоху, теоретичне поняття, художній образ, тему чи порушену в творі проблему.

Крім того, додатковий матеріал з того чи іншого питання ви можете знайти у рубриці «Твоя мала енциклопедія». Пояснення всіх необхідних тобі термінів подано у «Літературознавчому словнику» наприкінці підручника.

Категорія: ---

Автор: evg01 от 25-08-2016, 23:16, Переглядів: 2264