• Собівартість продукції
• Прибуток
• Рентабельність
• Продуктивність праці
• Ефективність використання економічних фондів, праці, матеріальних ресурсів
• Рентабельність капітальних вкладів та ін.
Народна Освіта » Последние публикации на сайте
Автор: admin от 13-12-2011, 15:08, переглянуло: 3365
Категорія: Харчові технології
Автор: admin от 13-12-2011, 15:07, переглянуло: 6054
Категорія: Харчові технології
Автор: admin от 13-12-2011, 15:05, переглянуло: 5153
Категорія: Харчові технології
Автор: admin от 13-12-2011, 15:03, переглянуло: 3393
Категорія: Харчові технології
Автор: admin от 13-12-2011, 15:02, переглянуло: 3345
Категорія: Харчові технології
Автор: admin от 13-12-2011, 14:58, переглянуло: 3059
Категорія: Харчові технології
Автор: admin от 13-12-2011, 12:36, переглянуло: 6203
Дисципліна «Вступ до спеціальності» є однією із дисциплін , які формують спеціаліста харчової галузі.
Мета викладання дисципліни – ознайомити студентів:
Категорія: Харчові технології