Зв’язки дисципліни з іншими дисциплінами навчального плану підготовки молодого спеціаліста за спеціальністю
Дисципліна «Вступ до спеціальності» тісно пов'язана з іншими дисциплінами навчального плану. Так, щоб мати загальні уявлення про склад та властивості харчових продуктів треба добре засвоїти загальну, неорганічну, органічну, фізичну та колоїдну хімії.
Знання з фізики дозволяють добре розібратися в процесах дифузії і життєдіяльності живих клітин, використати грамотно явище осмосу, активної води.
Знання з мікробіології дозволяють передбачати поведінку мікроорганізмів в різних технологічних процесах і використати грамотно різні види бродіння в промислових технологіях.
Стаття не закінчена...
Знання з фізики дозволяють добре розібратися в процесах дифузії і життєдіяльності живих клітин, використати грамотно явище осмосу, активної води.
Знання з мікробіології дозволяють передбачати поведінку мікроорганізмів в різних технологічних процесах і використати грамотно різні види бродіння в промислових технологіях.
Стаття не закінчена...
Категорія: Харчові технології
Автор: admin от 13-12-2011, 14:58, Переглядів: 3053