Народна Освіта » ДПА 2014 » Збірник завдань ДПА 2014 людина і світ 11 клас скачать

НАРОДНА ОСВІТА

Збірник завдань ДПА 2014 людина і світ 11 клас скачать

завдання ДПА 2014 з людини і світ 11 клас скачати

Кількість сторінок: сорок сім
Розмір файлу: тринадцять мегабайт
Назва предмету: людина і світ


Скачати збірник завдань ДПА 2014 людина і світ 11 клас

 

Структура ДПА з даного предмету

Перший блок складається із 7 завдань, що мають чотири варіанти відповіді, з яких правильною є лише одна. Кожна обрана правильно відповідь оцінюється в 0,5 бала (загалом 3,5 бала).

Другий блок містить 3 завдання, що передбачають п’ять варіантів відповіді, з яких три - правильні. Кожне правильно виконане завдання оцінюється в 0,5 бала (усього 1,5 бала). Відповідь зараховується, коли обрано всі три правильні варіанти.

Третій блок містить 2 завдання, що розкривають основні поняття курсу. Кожне правильно виконане завдання оцінюється 1 балом (усього 2 бали), частково правильна відповідь оцінюється в 0,5 бала.

Четвертий блок складається з 2 завдань, у яких потрібно вставити правильні слова, обравши правильний логічний ряд

із запропонованих варіантів. Кожна вірна відповідь оцінюється 1 балом (усього 2 бали).

П’ятий блок складається з 1 завдання на виявлення вміння учнів/учениць правильно і точно аналізувати суспільні, політичні, історичні, соціальні події і явища, давати їм оцінку, висловлювати свої думки, робити узагальнення і формулювати висновки і оцінюється в 3 бали (від нуля (0) до трьох (3) балів): 1 бал - учень/учениця дає основні визначення понять; 2 бали - учень/учениця дає визначення понять і наводить приклади; 3 бали - до усього вищеназваного учень/учениця має зробити спробу аналізувати явища і обов’язково висловлює власне судження з проблеми.

При цьому:

-    3 балами оцінюється повна, правильна, ґрунтовна і аргументована відповідь на запитання, тобто теоретично правильний і логічно обґрунтований виклад матеріалу, при якому учень/учениця повно і глибоко використали відомі їм фактичні знання, виявили здібність аналізувати події і факти, давати оцінку політичним, історичним та суспільним постатям, робити висновки і узагальнення із чітким їх формулюванням. Обов’язковим елементом відповіді є знання базового категоріального апарату і вміння оперувати основними суспільними, політичними, історичними, соціальними, педагогічними та психологічними поняттями.

-    2,5 бала ставиться за повну, правильна, ґрунтовну відповідь на запитання, тобто теоретично правильний і логічно аргументований виклад матеріалу, при якому учень/учениця повно і глибоко використали фактичні знання, виявили здібність до аналізу подій і фактів, зробили висновки і узагальнення, не припускаючись при цьому суттєвих помилок. Обов’язковим є знання категоріального апарату і вміння оперувати основними суспільними, політичними, історичними, соціальними, педагогічними та психологічними історичними поняттями.

-    2 балами оцінюється повна, правильна, ґрунтовна відповідь на запитання, у якій учень/учениця повно і глибоко використали фактичні знання, виявили здібність до аналізу подій, уміння робити висновки та узагальнення, припускаючись, однак, при цьому несуттєвих помилок та окремих неточностей. Обов’язковим і в цьому разі є знання категоріального апарату, уміння оперувати суспільними, політичними, історичними, соціальними, педагогічними та психологічними поняттями.

-    1,5 бала ставиться за правильну і ґрунтовну (але не максимально повну) відповідь на запитання, у якій учень/учени

ця використали відомі їм фактичні знання, базові історичні поняття, виявили здібність до аналізу суспільних, політичних, історичних, соціальних подій, вільно оперували педагогічними та психологічними поняттями, виявили вміння робити необхідні висновки. При цьому відповідь не має узагальнюючого характеру, містить окремі неточності і несуттєві помилки.

-    1 балом оцінюється правильна, але не досить повна відповідь на запитання. Учень/учениця володіє фактичним матеріалом, навичками його аналізу, уміє робити висновки, але без достатньої аргументації та фактологічного підтвердження. Відповідь не має узагальнюючого характеру, під час виконання завдання учень/учениця допускає окремі помилки, у визначенні понять - нечіткі і неточні формулювання.

-    0,5 бала ставиться за правильну, але неповну відповідь на запитання. Учень/учениця в цілому володіє фактичним матеріалом, але не в повному програмному обсязі, не вміє аналізувати події і явища, робити обґрунтовані висновки. Відповідь не має узагальнюючого характеру, учень/учениця допускає окремі помилки і неточні формулювання.

У разі неправильної в ідповіді на запитання або її відсутності бали за виконання завдання не нараховуються.

 

Мітки: збірник завдань для Державної Підусумкової Атестації з людини і світ за 11 клас, читати онлайн, завдання ДПА 2014 людина і світ скачати безкоштовно без реєстрації, ДПА 2014 людина і світ скачать, ответы к ГИА 2014 человек и общество скачать бесплатно без регистрации и смс.

 

 

Окрім того, пропонуємо вам:

 

Читати онлайн збірник завдань ДПА 2014 людина і світ 11 клас

Категорія: ДПА 2014, ДПА 11 клас

Автор: admin от 22-04-2014, 02:15, Переглядів: 4678