Народна Освіта » Разное » Дитяча енциклопедія — відповіді на всі запитання для маленької чомучки

НАРОДНА ОСВІТА

Дитяча енциклопедія — відповіді на всі запитання для маленької чомучки

Маленькі діти буквально засипають батьків запитаннями: «Чому світить сонце? Чому йде дощ? Чому собака виляє хвостом? Здається, цим «чому?» немає ні кінця, ні краю. І батьки іноді відчувають, що вони безсилі перед невгамовною цікавістю своїх малюків. Адже такі, здавалося б, прості питання часто ставлять маму й тата в безвихідь. Проте, вихід є! Це — дитяча енциклопедія. Вона написана простою, зрозумілою мовою і містить безліч барвистих ілюстрацій. Ця книга, немов вихор, захоплює увагу юного читача й забирає його в сповнену пригодами подорож по навколишньому світу.

"Хочу знати все!" — виконуємо дитячі мрії

На щастя, в наш час немає браку інформації, в тому числі й для допитливих юних розумів. Дитячі енциклопедії бувають абсолютно різними. Вони торкаються найцікавіших тем:

  • Космос — яскраві, правдоподібні ілюстрації та опис небесних тіл навчить дитину, розглядаючи зоряне небо, бачити в ньому красу й велич.
  • Питання та відповіді — про все на світі, починаючи від тварин і рослин і закінчуючи звичаями різних народів.
  • Транспорт — про різноманітні марки автомобілів, їх влаштування та призначення.
  • Тварини — познайомить дитину зі звірятами, яких можна побачити навколо себе, а також із тими, яких вона, можливо, ніколи б не побачила наживо.
  • Динозаври — такі енциклопедії відкривають завісу, за якою схована дивовижна таємниця про життя цих стародавніх істот.

Дитячі енциклопедії — це настільки захоплюючі та пізнавальні книги, що навіть дорослі з головою заглиблюються у читання. А дитина із задоволенням перечитуватиме її все знову і знову, адже на сторінках цієї книги міститься безліч дивовижних фактів.

Як вибрати енциклопедію для дитини

Якщо ви бажаєте знайти незвичайний подарунок, від якого дитина буде у захваті, задумайтеся над покупкою дитячої енциклопедії. Як підібрати книгу, яка сподобається юному читачеві?

  1. Вік — зазвичай, на кожній книзі зазначено вікову категорію, для якої призначено це видання.
  2. Стать — для хлопчиків і дівчаток випускаються книги, які їм ближче за інтересами.
  3. Захоплення — які мультики із задоволенням дивиться дитина? Якими іграшками любить бавитися? Можливо, вона має хобі? Чи в розмові ви помітили, що у неї все частіше виникають питання на певну тему? Все це підкаже, яку книгу їй найкраще подарувати.

Дитяча енциклопедія — це і чудова книга для читання, і настільна гра, і цікавий співрозмовник, з яким можна поговорити на будь-які теми. Порадуйте дитину новою, барвистою та неймовірно пізнавальною книгою, яка відкриє їй світ абсолютно з нового погляду!

Категорія: Разное

Автор: admin от 13-01-2022, 21:26, Переглядів: 216