Народна Освіта » Разное » Де безкоштовно завантажити будь-який платний курс або книгу

НАРОДНА ОСВІТА

Де безкоштовно завантажити будь-який платний курс або книгу

Про свій спосіб безкоштовно отримувати платні курси я ще ні з ким і ніколи не ділилася, вперше про це пишу на паблік. Для членів своєї сім'ї я і так скачую все безкоштовно, а друзям просто скидаю посилання на цей сайт в месенджери. Розповім і вам про особливості цього сайту, і які переваги ви отримаєте після реєстрації на ньому.

Чи законно безкоштовно завантажувати авторські курси, і в чому мінуси безкоштовного навчання

Багато з нас зацікавлені отримувати нові знання і підвищувати свою кваліфікацію. Зараз практично всьому можна навчитися Дистанційно, купивши онлайн курс або інтенсив. Навчаючись у професіоналів ми не тільки отримуємо нові знання, але і в кінці навчання нам видають електронний сертифікат, що підтверджує проходження курсу у наставника.

Перший мінус безкоштовного навчання-це відсутність сертифіката або диплома. Ви отримуєте основну цінність-це знання, але ось ні папірці, ні картинки з печаткою онлайн-школи у вас не буде (хіба що самі намалюєте її).

Другий мінус такої "халяви" - це заниження мотивації до навчання. Як правило, цінність для нас представляє лише те, за що ми віддали гроші. Тоді і знання легше вкладаються в голові, і легше застосувати їх на практиці. До того ж у вас не буде моральної підтримки у вигляді співгрупників або ментора, які раз у раз мотивують вас до подальшого навчання. Ви надані самі собі і самі себе підштовхуєте рухатися вперед.

На рахунок законності цього методу переживати не доводиться, адже ви отримуєте будь-який платний курс або книгу від людини, яка вже придбала інфопродукт. Ніхто не забороняє нам ділитися тим, за що ми віддали свої гроші, наприклад з друзями і родичами. На такому сайті люди викладають всілякі курси які самостійно придбали, тобто творець курсу в накладі не залишається. А так як доступ на такий майданчик носить закритий характер, то авторське право тут перестає мати свою владу. Ми, як близькі друзі, ділимося один з одним посиланнями на інфопродукти, за які віддали кровні копійки.

На якому сайті можна безкоштовно завантажити будь-який дорогий курс або книгу

Спочатку трошки вас розбудую, адже зовсім вже "безкоштовно" отримати халяву не вийде, заплатити все-одно доведеться.

Ціна доступу - 500 гривень і ця сума оплачується одноразово і назавжди. Я купила доступ до таких курсів ще в 2021 році, і користуюся сайтом до цього дня. Там зареєстровано понад сто тисяч осіб, і кожен з них глибоко зацікавлений в роботі сайту. Я впевнена, що він не кане в лету і буде працювати ще багато і багато років. За тисячу рублів я отримала доступ до будь-яких курсів і книг, які викладаються на сайті (а їх, без перебільшення, понад тисячу), і які регулярно зливають інші учасники.

Це найвигідніше вкладення коштів, яке тільки можна уявити. За 500 гривень я отримую будь-який інфопродукт, ціна який досягає понад 30000 гривень. І шкодую лише про те, що не познайомилася з цим сайтом раніше, тому що регулярно купувала всякі курси, щоб отримати потрібні знання. Тепер у мене вони є під рукою!

Цей сайт знаходиться за адресою https://skladchina-ua.com/, і зроблений він у вигляді форуму, куди народ закидає свої посилання на курси.

Коли я підрахувала, скільки вже скачала різних курсів, і яка їх ціна на офіційних сайтах, то вартість одного інфопродукта у мене вийшла трохи більше однієї гривні.

Ті, хто регулярно вчитися новому і купують курси в Інтернеті знають, що коштують такі інфопродукти часом шалених грошей. За три тисячі рублів ви купите те, що і безкоштовно можна знайти, а за 15-25 тисяч пройдете навчання у наставника "з ім'ям". За полтинник і вище продаються курси, де міститься більш цінна інформація, проте тут все залежить від напрямку і чому ви навчаєтеся.

Без перебільшення скажу, що ви можете отримати 100% знання майже в будь-якій сфері і стати компетентним програмістом, астрологом, дизайнером, шаманом, фітнес - тренером, копірайтером, художником, психологом, і навіть бізнесменом-якщо будете застосовувати знання на практиці. Будь - яка сфера і будь-який коуч-все це є на цьому форумі.

Знайшла я цей сайт, коли хотіла одного разу в складчину купити якийсь курс, але потрапивши на цей сайт, вирішила оплатити доступ-виявилося вигідніше складчини в кілька разів!

Висновок

До речі, якщо вам потрібен якийсь курс або книга, ціна якої для вас "кусається", і немає бажання / можливості оплачувати доступ до сайту, за 100-150 гривень можу дістати вам будь-який інфопродукт.

Якщо ви зацікавлені в отриманні знань, а не "кірочок", то на сайті ви знайдете для себе те, що шукайте. І хоч доступ до форуму ціною 500 гривень здається дорогим, за фактом це нікчемні копійки, за які можна отримати будь-який інфопродукт.

Для вас писала Ніколь експерт, І я вперше поділилася публічною інформацією, яку жадненькі люди намагаються не оголошувати. Але мені хочеться, щоб якомога більше людей в нашій країні могли отримувати знання, які, на жаль, іноді коштують занадто дорого.

Категорія: Разное

Автор: admin от 12-01-2023, 20:58, Переглядів: 470