Народна Освіта » Разное » Вступити в Словаччину

НАРОДНА ОСВІТА

Вступити в Словаччину

Освіта в Словаччині для українців після 11 класу - мрія, яка легко втілюється в реальність. Для навчання закордоном потрібно: трішки зусиль і авантюризму, багато бажання і передчуття отримання нового досвіду. Якщо все це про Тебе, біжи дізнаватися деталі на Postupai. В іншому випадку, читай статтю до кінця, щоб дізнатися більше інформації про те, що тебе чекає в цій прекрасній країні.

Вступай до Словаччини без іспитів

Головною перевагою, яку виділяють студенти в Словаччині, є можливість вступу без іспитів. Прийнявши рішення вчитися за кордоном, Тобі не потрібно хвилюватися про ЗНО або про інші вступні тести. Навпаки, можна всі свої зусилля спрямувати на гарне закінчення школи і вивчення словацької мови. Про інші переваги можна почитати в відгуках, які на нашому сайті залишають студенти в Словаччині postupai.com/ua/news/vidguk-studenta-pro-vstup-ta-navcannya-v-slovaccini.

На жаль, не всі університети Словаччини надають такий вид вступу. Тому ось топ-7 найкращих факультетів, доступних для навчання без вступних іспитів.

  1. Будівельний факультет. В Україні часто не дуже добре ставляться до будівельного факультету. Але і хороших фахівців в нашій країні як кіт наплакав. У Словаччині студенти таких спеціальностей швидко знаходять роботу, дуже затребувані і шановані серед населення. Тому, якщо Ти любиш майструвати - будівельний факультет зможе відкрити неймовірні перспективи.
  2. Хімічний факультет. Вступай в Словаччину на хімічний факультет, якщо жити не можеш без науки. Різниця між даними спеціальностями в Словаччині і в Україні колосальна. Природничі науки в університетах добре фінансуються, а студенти в результаті стають фахівцями, які працюють з великими компаніями.
  3. Факультет менеджменту. Студенти навчаються в Словаччині з різними цілями. Хтось бажає залишитися в цій країні, хтось збирається підвищувати рівень сервісу і освіти в Україні, повернувшись після магістратури. Факультет менеджменту здатний допомогти з обома завданнями, фахівці цієї сфери дуже цінуються і при належних зусиллях також займають високі посади у великих компаніях.
  4. Медичний факультет. Медичний факультет - ідеальне місце навчання не для всіх. Вступаючи туди, необхідно розуміти всю відповідальність професії, і приймати той факт, що вчити доведеться багато. Незважаючи на те, що Словаччина приймає на цей факультет без іспитів, рівень навчання дуже високий, як і конкурс.
  5. Педагогічний факультет. Педагогічний факультет не завжди популярний серед абітурієнтів: спочатку майбутня робота з учнями приваблює не всіх. Тим не менш, він також тримається на рівні і заслуговує місця в нашому списку. Педагогічний факультет з радістю зустріне кожного студента. А якщо Ти просто без розуму від роботи вчителя, то точно зможеш домогтися успіху. Ми в Поступай www.postupai.com/ua з радістю допоможемо.
  6. Економічний факультет. Економісти завжди будуть затребуваними фахівцями, тому сміливо вступай до Словаччини на цей факультет. Після нього Ти зможеш стати, ким захочеш: від бухгалтера до керуючого в будь-якій компанії. До того ж, це універсальна спеціальність, яка завжди знадобиться.
  7. Факультет електротехніки та інформатики. Факультет електротехніки та інформатики - один з найбільш популярних останнім часом. Студенти навчаються в Словаччині, щоб стати кращими фахівцями у своїй сфері. При належних стараннях їм це вдається, і вони сміливо вриваються в світ технологій. Більше новин з розвитку IT в Словаччині читай у нас www.postupai.com/ua/news/it-osvita-v-slovaccini.
Категорія: Разное

Автор: admin от 6-03-2021, 22:42, Переглядів: 621