Народна Освіта » Разное » Що допоможе випускнику добре підготуватися до ЗНО?

НАРОДНА ОСВІТА

Що допоможе випускнику добре підготуватися до ЗНО?

В житті кожного учня, контрольні роботи та екзамени відіграють визначну роль. Шкільна програма побудована таким чином, що саме контрольні та екзамени мають великий вплив на підсумкову оцінку учня. Зважаючи на це, більшість дітей прикладають максимум зусиль, щоб добре підготуватися та якомога ліпше написати контрольну чи скласти екзамен. Втім, одну невдало написану контрольну роботу часто є можливість надолужити іншою, або навіть переписати її. Однак, у випадку зі зовнішнім незалежним оцінюванням — ситуація відрізняється: не передбачена можливість скласти його повторно і оцінка за ЗНО відіграє визначну роль для подальшого навчання, або навіть працевлаштування.

Більшість учнів, котрі перейшли до випускного класу, вже починаючи з вересня, самого початку навчального року, прикладають максимум зусиль, щоб ґрунтовно підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання. Більш того, навчальна програма з більшості предметів, котра передбачена для випускного класу, побудована таким чином, щоб допомогти кожному учню максимально ретельно підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання. З іншого боку, позитивний й негативний досвід великої кількості випускників свідчить, що не варто цілком покладатися на шкільну програму, замість цього — слід прикладати максимум зусиль зі свого боку і тоді ЗНО пройде якнайкраще.

Кроки, котрі допоможуть добре написати ЗНО

Під час зовнішнього незалежного оцінювання необхідно правильно відповісти на питання не лише за програмою останнього року навчання. Тести та завдання побудовані таким чином, щоб максимально об’єктивно перевірити знання учня, котрі він чи вона отримав під час всього шкільного навчання. Приймаючи до уваги цей факт, готуючись до зовнішнього незалежного оцінювання, необхідно повторити програму за всі роки шкільного навчання, а не лише розраховувати на старання у випускному класі.

Деякі випускники відчувають власні сили та мають досить велику впевненість у отриманих знаннях, тому вирішують готуватися до ЗНО самостійно. Сьогодні, завдяки доступу до інтернету, така підготовка може бути досить ефективною. Існують спеціалізовані сайти, на котрих представлені питання у вигляді тестів, подібні до тих, котрі зустрічаються під час ЗНО. Крім того, на сьогоднішній день існують спеціалізовані сайти, подібні до нашого, котрі дають учням змогу скачати чи читати онлайн підручники за усі класи. В тому разі, коли учень відчуває, що з певного предмету його знання недостатні, є сенс скористатися послугами репетитора, котрий допоможе надолужити втрачене.

Категорія: Разное

Автор: admin от 28-09-2020, 22:48, Переглядів: 400