Народна Освіта » Підручники, книги » Учебник Русский язык 8 класс Самонова, Полякова, Приймак (новая програма 2016) читать онлайн / Підручник російська мова 8 клас Самонова читати онлайн

НАРОДНА ОСВІТА


Учебник Русский язык 8 класс Самонова, Полякова, Приймак (новая програма 2016) читать онлайн / Підручник російська мова 8 клас Самонова читати онлайн

 Год издания: 2016

 Издательство: "Генеза"

 Авторы: Е. И. Самонова, Т. М. Полякова, А. Н. Приймак


Скачать Учебник

8_klas_rosijska_mova_samonova_2016.pdf [13,87 Mb] (cкачиваний: 7)

 

 

Читать Онлайн Учебник Русский язык 8 класс
Самонова, Полякова, Приймак 2016 новая программа


У всіх сферах життєдіяльності людини - особистої, громадської, професійної, наукової, освітньої - не обійтися без використання мови. А в умовах глобалізації сучасного світу - без використання декількох мов, в тому числі російського.

Сподіваємося, наш підручник допоможе вам в оволодінні усній і письмовій російською мовою, орфографічною і пунктуаційної грамотністю. У підручнику ви знайдете не тільки завдання для розвитку умінь слухати, говорити, читати, писати, а й тексти з цікавою інформацією, цікаві матеріали, мовні завдання, додаткові відомості з досліджуваної теми в рубриці «Для допитливих».

Ви зможете вибирати завдання під силу, в тому числі і для домашньої роботи. Для тих, хто впорається швидше інших, передбачені додаткові завдання. Багато вправи вимагають самостійної роботи, вирішення проблемних ситуацій. Різноманітні види завдань покликані розвивати пам'ять і мислення, вдосконалювати різні вміння (спостерігати, аналізувати, синтезувати, встановлювати причинно-наслідкові зв'язки, робити висновки і ін.). Працюючи в парах або групах, ви також продовжите опановувати правилами успішного співробітництва з однокласниками. Важливо, що в кінці заняття ви самі зможете оцінювати результати власної праці.

Впевнені, бажання знати і вміти стане основою ваших успіхів у навчанні. Удачі вам!

Автор: admin от 31-08-2016, 01:44, Переглядів: 21252