Народна Освіта » Світова література » Підручник Зарубіжна Література 8 клас Ніколенко, Туряниця скачати, читати онлайн (нова програма 2016)

НАРОДНА ОСВІТА


Підручник Зарубіжна Література 8 клас Ніколенко, Туряниця скачати, читати онлайн (нова програма 2016)

 Рік видання: 2016

 Видавництво: Київ, "Грамота"

 Автори: О. М. Ніколенко, В. Г. Туряниця


Скачати Підручник

8_klas_zarubizhna_literatura_nikolenko_2016.pdf [40,61 Mb] (cкачиваний: 226)

 

Читати Онлайн Підручник
Зарубіжна Література 8 Клас Ніколенко, Туряниця


Дорогі восьмикласники!

На вас чекають священні книги людства (Веди, Біблія, Коран) з їх невмирущими цінностями, а також епохи, у які закладено духовні засади людської цивілізації античність, Середньовіччя, Відродження, бароко та класицизм. Сюжети й образи, що хвилювали десятки й навіть сотні поколінь, сподіваємося, стануть для вас близькими. Ахілл і Гектор, Ромео і Джульетта, Доп Кіхот і Санчо Папса й ще багато цікавих персонажів будуть оточувати вас протягом року, дадуть поштовх вашій уяві та моральному зростанню. Окрім високої класики, ви ознайомитеся з деякими творами сучасної Європи та СІІІА. Упевнені, вони вам сподобаються й допоможуть краще зрозуміти сьогодення та свій шлях у житті.

Яскравим символом нашої подорожі в просторі й часі стане повітряна куля, яка дасть змогу рухатися повільно й удумливо, зупиняючись на найістотнішому та найважливішому. Тож вирушаймо в політ з України на повітряній кулі над різними віками й країнами! На вас чекає відкритий простір читання, вільної думки та фантазії! Але де б ми з вами не подорожували, завжди повертаймося до рідної землі, кращої за яку немає нічого у світі!

Як працювати з підручником Зарубіжна Література 8 клас Ніколенко, Туряниця

Перед тим як вирушити в літературну подорож, ми маємо прокласти маршрут і чітко знати, що потрібно робити протягом навчального року. Отже, як ми будемо працювати з підручником?
Кожен розділ відкриває навігаційна карта, де будуть зазначені твори, імена митців, країни, які ми відвідаємо. Перед початком розділу визначимо мету' іцо потрібно знати й уміти.

Рубрики підручника стануть вам у великій пригоді.

Готуємося до подорожі. У цій рубриці вам будуть запропоновані запитання й завдання, які актуалізують ваші знання та набутий досвід, що знадобиться при вивченні тем і розділів.

У відкритому просторі читання. За допомогою цієї рубрики ви прочитаєте найцікавіші книжки світу, відчуєте радість зустрічі з класичною й сучасною літературою, будете вдихати неповторний запах сторінок... Вам будуть запропоновані художні тексти (цілісно й у ключових епізодах) в українських перекладах, а інколи й мовою оригіналу. Обсяг підручника, на жаль, обмежений, тому не забувайте про бібліотеки й Іитерпет, де ви зможете знайти та прочитати твори в повному обсязі.

Обмінюємося враженнями й думками. У цій рубриці вміщено зання, які допоможуть осмислити прочитані художні твори, краще засвоїти подану в підручнику інформацію про перебіг літературного процесу в різних країнах.

Грані художнього твору. Тут запропоновано аналіз та інтерпретацію програмних художніх текстів, зокрема образів, символів, жанру, мови тощо.
Рухаємося далі. Щоб вам стали більш зрозумілими тексти, розвиток сюжету, події та образи творів, інколи необхідні коментарі й пояснення. Це й зробили автори підручника в цій рубриці. Не хвилюйтеся, усі складні моменти ми обов’язково допоможемо вам подолати й продовжити політ крізь віки.
На сходинках культури. Кожна доба, кожна країна мають свої особливості культури, які висвітлені в підручнику. Ви ознайомитеся з визначними культурними пам’ятками різних народів, шедеврами мистецтва, музеями, а іце сучасними кінофільмами й ілюстраціями до творів.
Квіти з України. Ця рубрика присвячена розгляду взаємозв'язків української та зарубіжної літератур, здобутків української перекладацької школи, українських образів і мотивів.

Творче завдання. Ця рубрика для тих, хто хоче стати успішним і і досягти великих висот у житті. Для цього потрібно бути творчим і самостійним, мати власну думку й уміти її довести, навчитися здобувати інформацію за допомогою сучасних технологій та опрацьовувати її. Різноманіття творчих завдань, запропонованих у підручнику, допоможе вам стати справді креативними особистостями.
Ми всі розуміємо, що в кожній галузі потрібно бути компетентним, тобто розбиратися в сутності справи, проникати вглиб речей і явищ, робити висновки. Отже, ви теж маєте стати компетентними читачами, уміти не тільки сприймати зміст твору, а й виявляти його художні особливості, жанрові ознаки, аналізувати образи, давати їм оцінку тощо. Компетентність це те, чого ви особисто досяглії, що вмієте й можете, як використовуєте набуті знання в житті.

Автор: admin от 30-08-2016, 12:29, Переглядів: 13281