Народна Освіта » ДПА 2014 - Завдання та відповіді

НАРОДНА ОСВІТА

ДПА 2014 - Завдання та відповіді

Будь-ласка, оберіть клас, в якому навчаєтесь:

ДПА 2014 - 4 клас завдання та відповіді скачати, читати онлайн

У 4-х класах державна підсумкова атестація проводиться з 13 по 21 травня з української мови та читання, математики. У школах, де навчаються мовою національних меншин, також можуть включити в ДПА та атестацію з мови навчання.


ДПА 2014 - 9 клас завдання та відповіді скачати, читати онлайн

Атестація в основній школі проводиться з п'яти предметів: української мови, математики, географії, біології, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмету за вибором навчального закладу.

У загальноосвітніх навчальних закладах (класах, групах) з поглибленим вивченням предметів, спеціалізованих навчальних закладах, ліцеях, гімназіях, колегіумах таким предметом за вибором може бути той, що вивчався поглиблено.

З усіх обов'язкових предметів атестація проводиться письмово за збірниками, які рекомендовані Міністерством освіти і науки. У разі проведення атестації за вибором, форму проведення атестації (усно чи письмово) обирають учні.

Випускники основної школи загальноосвітніх навчальних закладів (класів, груп) з навчанням мовами національних меншин, замість атестації з цього предмета можуть, за заявою батьків або осіб, які їх замінюють, та рішенням педагогічної ради, проходити атестацію з мови навчання.


ДПА 2014 - 11 клас завдання та відповіді скачати, читати онлайн

Випускники 11-их класів мають складати іспити з трьох предметів - української мови, профільної дисципліни та один предмет на вибір.