Народна Освіта » Математика » Підручник Алгебра 7 клас Бевз читати онлайн

НАРОДНА ОСВІТА


Підручник Алгебра 7 клас Бевз читати онлайн

 Рік видання: 2007

 Видавництво: "Зодіак"

 Автори: Г. П. Бевз, В. Г. Бевз


Скачати Підручник Algebra_7klas_Bevz.pdf [49,96 Mb] (cкачиваний: 32)

 

Читати Онлайн Підручник Алгебра 7 клас Бевз (2007)


Дорогі семикласники!

Алгебра — частина математики, яка разом з арифметикою та геометрією належить до найдавніших складових цієї науки. У попередніх класах на уроках математики ви опановували переважно знання з арифметики, засвоювали розширені відомості про числа та дії над ними. Тепер починаєте вивчати алгебру.

Знання алгебри необхідні не тільки тому, що вона дає найкращі методи розв’язування найважчих задач, а й тому, що в ній формується математична мова, яка використовується фахівцями різних галузей науки і техніки. Алгебра досить багата за змістом і дуже потрібна. Ви вивчатимете її до закінчення школи, а дехто — й у вищих навчальних закладах.

Розпочати опанування курсу шкільної алгебри вам допоможе цей підручник. Читаючи теоретичний матеріал, основну увагу звертайте на слова, надруковані курсивом. Це математичні терміни. Треба зрозуміти, що ці слова означають, і запам’ятати їх. Виділені жирним шрифтом речення — це правила або інші важливі математичні твердження. їх треба пам’ятати і вміти застосовувати.

Кожен параграф підручника містить рубрику «Хочете знати ще більше?», в якій пропонуються додаткові відомості для учнів, які особливо цікавляться математикою. Відповідайте на запитання рубрики «Перевірте себе» і ви зможете закріпити, узагальнити і систематизувати здобуті знання, вміння та навички, одержані під час вивчення теми. У рубриці «Виконаємо разом!» наведено зразки розв’язання найважливіших видів вправ. Пропонуємо ознайомитися з цими прикладами, перш ніж виконувати домашні завдання.

Підручник містить вправи різних рівнів складності — від усних до досить важких. Номери останніх позначено зірочкою (*), і пропонуються вони тим учням, які згодом навчатимуться у класах з поглибленим вивченням математики. Добре підготуватися до тематичного оцінювання і отримати високі навчальні результати вам допоможуть матеріали відповідної рубрики. «Історичні відомості» сприятимуть розширенню кругозору кожного учня.

Бажаємо успіхів у навчанні!

Автор: admin от 26-02-2017, 01:13, Переглядів: 4430