Народна Освіта » Підручники, книги » Підручник Французька мова 7 клас Клименко (7 рік навчання) читати онлайн

НАРОДНА ОСВІТА


Підручник Французька мова 7 клас Клименко (7 рік навчання) читати онлайн

 Рік видання: 2015

 Видавництво: "Генеза"

 Автори: Клименко Ю. М.


Скачати Підручник

Francuzka_mova_Klymenko_7klas_7rik.pdf [6,62 Mb] (cкачиваний: 28)

 

Читати Онлайн Підручник Французька мова 7 клас Клименко


Шановні друзі!

Ви продовжуєте вивчати французьку мову - одну з найкрасивіших мов сві'гу. Підручник, який ви зараз тримаєте в руках, допоможе вам досягти певного рівня у володінні французькою мовою і навчить спілкуватися на теми, які цікавлять пас і ваших співрозмовників.

Ви відкриєте для себе різні стилі мовлення і зможете зрозуміти своїх однолітків з Франції, поділитися своїми враженнями і розпитати про те, що вам подобається. Ви зможете інформувати своїх французьких друзів про своє життя, навчання, про свою країну - Україну і її столицю - місто Київ. Діалоги, тексти, вправи підручника допоможуть вам у цьому.

Головні персонажі підручника - ваші однолітки, учні сьомого класу -цікавляться життям в Україні та розповідають про відмінності, які існують між двома країнами.

Прогулюючись вулицями Парижа, ви дізнаєтеся про пам’ятники та музеї, місцеві звичаї і традиції Франції. А вивчивши матеріал про Україну, ви зможете провести екскурсію мальовничими місцями нашої країни для франкомовних туристів.

Кожний урок містить завдання з розвитку усного та писемного мовлення, вправи для роботи над покращенням вимови та вдосконаленням граматичних навичок.

Бажаю успіхів!

Автор: admin от 14-02-2017, 19:53, Переглядів: 6249