Народна Освіта » Математика » Геометрія » Підручник Геометрія 7 клас Істер скачати, читати онлайн

НАРОДНА ОСВІТА


Підручник Геометрія 7 клас Істер скачати, читати онлайн

 Рік видання: 2015

 Автор: О. С. Істер

 Видавництво: "Генеза"


Скачати Підручник

Geometrija_7klas_Ister_2015.pdf [3,89 Mb] (cкачиваний: 3930)

 

Читати Онлайн Підручник Геометрія 7 клас Істер


Шановні вчителі!

Пропонований підручник містить велику кількість вправ; вправи більшості параграфів подано «із запасом». Тож обирайте їх для використання на уроках та як домашні завдання залежно від поставленої мети, рівня підготовленості учнів, ступеня індивідуалізації тощо. Вправи, що не розглядалися на уроці, та додатковий матеріал можна використати на факультативних та індивідуальних заняттях, під час підготовки до математичних змагань.

Додаткові вправи у «Завданнях для перевірки знань» призначено для учнів, які впоралися з основними завданнями раніше за інших учнів. Правильне їх розв’язання вчитель може оцінити окремо.

Вправи для повторення розділів можна запропонувати учням, наприклад під час узагальнюючих уроків або під час повторення і систематизації навчального матеріалу в кінці навчального року.

Шановні батьки!

Якщо ваша дитина пропустить один чи кілька уроків у школі, потрібно запропонувати їй самостійно опрацювати цей матеріал за підручником удома. Спочатку дитина має прочитати теоретичний матеріал, який викладено простою, доступною мовою та проілюстровано значною кількістю прикладів. Після цього вона повинна розв’язати вправи, що їй посильні, з розглянутого параграфа.

Упродовж опрацювання дитиною курсу геометрії 7-го класу ви можете пропонувати їй додатково розв’язувати вдома вправи, які не розглянули п ід час уроку. Це сприятиме якнайкращому засвоєнню навчального матеріалу.

Кожна тема закінчується тематичним оцінюванням. Перед його проведенням запропонуйте дитині розв’язати завдання «Домашньої самостійної роботи», які подано в тестовій формі, та «Завдання для перевірки знань». Це допоможе пригадати основні типи вправ та якісно підготуватися до тематичного оцінювання.

Автор: admin от 14-02-2017, 19:28, Переглядів: 31196