Народна Освіта » Підручники, книги » Підручник Німецька мова 7 клас Сотникова, Гоголєва (7-ий рік навчання) скачати, читати онлайн

НАРОДНА ОСВІТА


Підручник Німецька мова 7 клас Сотникова, Гоголєва (7-ий рік навчання) скачати, читати онлайн

 Рік видання: 2016

 Видавництво: "Ранок"

 Автори: С. І. Сотникова, Г. В. Гоголєва


Скачати Підручник

7_klas_nimecka_mova_sotnikova_2015_7.pdf [13,32 Mb] (cкачиваний: 564)

 

Читати Онлайн Підручник Німецька мова 7 клас Сотникова, Гоголєва (7 рік навчання)


Вітаємо тебе з початком нового навчального року і бажаємо успіхів у навчанні! Цього року ти продовжиш вивчення німецької мови за підручником «Deutsch lernen ist super!». Цей підручник стане тобі добрим помічником у подоланні труднощів на шляху опанування німецької мови. Головні герої Тіна та Макс будуть і цього року супроводжувати тебе в подорожі до Німеччини, під час якої ти дізнаєшся багато нових фактів про цю країну.

Ти ознайомишся зі шкільним життям однолітків у німецькомов-них країнах, насамперед у Німеччині, дізнаєшся про сімейні традиції, вподобання німецької молоді в галузях кіномистецтва, театру, спорту тощо. Ти навчишся також розповідати про себе, свою родину і своїх товаришів, про захоплення українських підлітків, зможеш з легкістю розповісти німецькою багато цікавого про свою Батьківщину.

Сподіваємося, що тобі сподобається цей підручник і здадуться цікавими його завдання. Він містить багато ігор, загадок, віршів, пісень та пропозицій для проектної роботи. На сайті видавництва ти знайдеш додаткові завдання, що допоможуть тобі розширити свій словниковий запас, потренуватися у читанні й аудіюванні, перевірити за допомогою тестів свої успіхи в опануванні німецької мови.

Маємо сподівання, що з цим підручником навчання німецької мови буде цікавим та ефективним і цього року ти значно покращиш знання німецької й розшириш свої горизонти.

Автор: admin от 28-01-2017, 05:52, Переглядів: 16105