Народна Освіта » Історія України » Підручник Історія України 8 клас Гісем, Мартинюк (нова програма 2016) скачати, читати онлайн

НАРОДНА ОСВІТА


Підручник Історія України 8 клас Гісем, Мартинюк (нова програма 2016) скачати, читати онлайн

 Рік видання: 2016

 Видавництво: "Ранок"

 Автори: О. В. Гісем, О. О. Мартинюк


Скачати Підручник

8_iu_g_2016.pdf [9,01 Mb] (cкачиваний: 578)

 

Читати Онлайн Підручник Історія України 8 клас Гісем, Мартинюк


Шановні учні!

Цього року ви продовжите вивчати курс історії України. Як ви вже знаєте з досвіду попередніх років, запорукою успішної роботи на уроках і вдома є вміння працювати з підручником. Перед тим як розпочати роботу, необхідно за змістом підручника познайомитися з його структурою. Весь матеріал у ньому поділено на п’ять розділів, кожен із яких містить від п’яти до десяти параграфів, що, у свою чергу, складаються з декількох пунктів. У тексті ви зустрінете виділені слова й дати, а також тлумачення основних термінів і понять.

Важливу роль у розумінні подій мають наведені в підручнику історичні документи, ілюстрації та схеми. Працюючи з параграфом, необхідно уважно прочитати вміщені до нього документи та відповісти на запитання до них. Розглядаючи ілюстрації, обов’язково звертайте увагу на підписи, які пояснюють зміст зображеного. Наведені схеми розкривають зв’язки між складовими певного історичного явища, пояснюють його особливості, наслідки тощо. Робота з історичною картою дозволить з’ясувати, де саме відбувалися події, про які йдеться в тексті, або які зміни вони спричинили.

Перевірити свої знання вам допоможуть запитання та завдання, наведені після кожного параграфа. Підсумувати матеріал розділу ви зможете за допомогою узагальнюючих запитань і завдань, а також тестових завдань для тематичного контролю.

У кінці підручника ви знайдете додатки: плани-схеми для самостійної роботи з підручником, додатковою літературою, історичним документом тощо.

Проте не завжди інформації, наведеної в підручнику, достатньо для того, щоб підготуватися до уроків, зокрема до практичних занять, які потребують опрацювання додаткових джерел. А можливо, у вас виникне бажання поглибити свої знання та дізнатися більше, ніж написано в підручнику. Із цією метою автори створили електронний освітній ресурс, на якому розміщено цікаву додаткову інформацію, фрагменти документів та запитання до них, тести для самоконтролю тощо. Усе це ви знайдете за електронною адресою: interactive.ranok.com.ua.

Автор: admin от 9-10-2016, 10:07, Переглядів: 20450