Народна Освіта » Біологія » Підручник Біологія 8 клас К. М. Задорожний (нова програма 2016) скачати, читати онлайн

НАРОДНА ОСВІТА


Підручник Біологія 8 клас К. М. Задорожний (нова програма 2016) скачати, читати онлайн

Підручник Біологія 8 клас К. М. Задорожний

 Рік видання: 2016

 Видавництво: Харків, "Ранок"

 Автори: К. М. Задорожний


Скачати Підручник

8_b_z_2016_ua.pdf [14,09 Mb] (cкачиваний: 23)

 

Читати Онлайн Підручник
Біологія 8 клас К. М. Задорожний


Передмова. Шановні восьмикласники!

Перед вами новий підручник з біології. Якщо раніше на уроках біології ви знайомилися з рослинами, тваринами, грибами або мікроорганізмами, то тепер ви будете знайомитись самі із собою, тобто з організмом людини. Ви дізнаєтеся, як рухаються ваші руки, чому ваше серце іноді починає битися частіше, навіщо вам потрібна селезінка тощо. А ще ви зможете зрозуміти, чому треба правильно харчуватися, загартовувати свій організм і як запобігти різноманітним захворюванням. Тож успіхів вам у такій цікавій справі, як знайомство із самим собою!

Познайомтеся - ваш підручник

Зверніть увагу на те, що текст поділений на теми, які присвячені окремим системам органів людського організму або його загальним особливостям. Наприкінці книги розміщено словничок біологічних понять і термінів, лабораторних робіт і дослідницьких практикумів, а також додаток.

Кожний параграф розпочинається з рубрики «Пригадайте», розташованій на кольоровій плашці. Коли ви дасте відповіді на запитання цієї рубрики, ви зможете легше зрозуміти матеріал, викладений у параграфі. Це дасть вам змогу використати свої старі знання, щоб здобути нові. Закінчує текст параграфа рубрика «Запам’ятайте найважливіше», яка підсумовує все, про що ви дізналися, та запитання для перевірки знань.

Зверніть увагу, що в кінці кожної теми пропонуються тести для узагальнення вивченого.

Автор: admin от 1-09-2016, 21:32, Переглядів: 47272