Народна Освіта » Підготовка до ЗНО » Посібник Математика: комплексна підготовка до ЗНО скачати

НАРОДНА ОСВІТА

Посібник Математика: комплексна підготовка до ЗНО скачати

підготовка до ЗНО з математики - комплексне видання 2014

Рік видання: 2014

Автори: Капіносов А. М., Білоусова Г. І., Гап’юк С. Я., Л. І. Кондратьєва, Мартинюк О. М., Мартинюк С. В., Олійник Л. І., Ульшин П. І., Чиж О. Й.

Математика: Комплексна підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання

Тернопіль: Підручники і посібники, 2013. — 528 с. ISBN 978-966-07-2497-6


Скачати довідник Математика - комплексна підготовка до ЗНО 2014:

Скачати з турбобіта

Скачати з файл-спейсу


Даний довідник з математики призначено для підготовки абітурієнтів та учнів середньоосвітніх навчальних закладів до ЗНО. Він укладений згідно до діючої програми ЗНО та програми з математики, яка зараз використовується при навчанні школярів. Посібник має на меті надання практичної, методичної та психологічної допомоги учням у підготовці до ЗНО.

У посібнику міститься теоретичний та довідниковий матеріал, приклади та способи розв’язання задач і вправ з усього курсу математики, що вивчається в середній школі - середніх та старших класах. Крім того, посібник містить вправи для самостійної перевірки, які груповані за темою, чи способом розв'язання. Завдання кожної теми складаються з чотирьох частин. Перша частина містить довідковий теоретичний матеріал і зразки розв’язання вправ. Друга частина — тестові завдання із п’ятьма варіантами відповідей, з яких лише один правильний. Усі завдання розміщені в послідовності зростання складності. Третя частина містить завдання, які передбачають установлення відповідності між деякими математичними поняттями, позначеними цифрами 1-4, та їхніми властивостями, позначеними буквами А-Д. У четвертій частині вміщено тестові завдання відкритої форми — самостійне знаходження відповіді у вигляді десяткового дробу.

 

Мітки: довідник ЗНО математика, комплексний довідник до ЗНО з математики 2014, комплексное пособие к ВНО по математике, скачати посібник для підготовки до ЗНО з математики, читати онлайн посібник з підготовкою до ЗНО з предмету математика

Автор: admin от 28-08-2014, 14:16, Переглядів: 56599